Romanii care vor sa castige intre 7 si 12 dolari pe ora pot accesa, pana in 28 februarie, Programul H2B, initiat de Departamentul de Stat American.
Programul ofera 250 de locuri de munca, in urmatoarele domenii: turistic, gastronomic, constructii, gradinarit, iar posturile disponibile sunt: asistent vanzari, casier, receptioner, paznic, ospatar, patiser, bucatar si stivuitor in cazinouri, statiuni turistice si lucrator cadrul firmelor de constructii si de gradinarit. Aplicantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 21 si 40 de ani, sa aiba studii medii si sa cunoasca limba engleza la nivel mediu. Potrivit managerului Programului H2B, Bogdan Ioan, la salariul situat intre 7 si 12 dolari pe ora, se mai poate adauga si un castig suplimentar mediu, in functie de activitatile prestate, care poate ajunge la 150 de dolari pe zi.

Contractele se vor incheia incepand cu 1 aprilie, pe perioade cuprinse intre sase la zece luni, cu posibilitatea prelungirii pana la trei ani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.