Julio Iglesias va sustine, in luna iulie, un turneu in Romania, care va cuprinde cinci orase: Timisoara, Sibiu, Brasov, Constanta si Bucuresti. Celebrul cantaret ne-a mai vizitat tara si in 1999. Atunci a sustinut un show incendiar pe stadionul Cotroceni si a promis in fata a peste 25.000 de spectatori ca va reveni in Romania. Dupa cate se pare, s-a tinut de cuvant.
Julio Iglesias este unul dintre cei mai populari cantareti latini. Desi albumele sale au facut o planeta intreaga sa tresara, cel mai mare succes comercial al sau ramane "1100 Bel Air Place" (1984), o colectie de duete care a cuprins piese precum "To All the Girls I've Loved Before", hitul inregistrat alaturi de Willie Nelson. Albumul s-a vandut in peste trei milioane de exemplare doar in America. In prezent, artistul sustine un turneu de promovare a albumului "Romantic Classics", lansat in 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.