Printre lucrarile importante ce se vor desfasura in acest an - unele dintre ele incepute anul trecut - se numara pasajul de la Basarab, cel de la Dna Ghica (care va asigura legatura dintre cartierele Colentina si Pantelimon) si cel de pe Soseaua Pipera (care va face legatura cu bulevardul Barbu Vacarescu). Din primavara, utilajele firmelor de constructii vor ocupa teritorii in mai toata Capitala, de la periferie spre centru. Se va lucra la supralargirea bulevardelor care fac legatura cu autostrazile A1 (Bucuresti - Pitesti) si A2 (Bucuresti - Constanta), a arterei Prelungirea Ghencea-Domnesti si pe Soseaua Giurgiului. De asemenea, se va lucra la modernizarea Pietei Revolutiei, precum si la modernizarea pasajelor rutiere Muncii si Obor (liniile de tramvai vor supratraversa cele doua pasaje).

Atit in centrul Capitalei, cit si in cartiere, traficul rutier va fi dat peste cap din cauza muncitorilor care vor lucra pe bulevardele Dimitrie Cantemir, Stirbei Voda, G-ral Berthlot, Luterana si Ion Cimpineanu, precum si pe Soseaua Colentina si Calea Mosilor.

De asemenea, zona ultracentrala va fi blocata timp de un an, perioada in care se vor derula lucrarile de supralargire a diametralei nord-sud Piata Victoriei - Buzesti - Berzei. Santiere vor fi deschise si in cartiere: se va lucra pe Soseaua Nicolae Grigorescu, pe Soseaua Oltenitei, Bulevardul Nitu Vasile, Bulevar-dul Constantin Brincoveanu, Soseaua Progresului (Trafic Greu), Soseaua Mihai Bravu, Bd. Nicolae Titulescu, Soseaua Chitilei, Ion Ionescu de la Brad sau Soseaua Grozavesti. De asemenea, principala cale de acces in cartierul Drumul Taberei (zona Razoare) va intra in renovare: Primaria vrea sa construiasca un pasaj rutier si sa supralargeasca intersectia.