Romanii care nu au mai multe zile la dispozitie in perioada Pastilor pot opta pentru destinatiile interne. Cele mai multe oferte sint pentru statiunile de pe Valea Prahovei. Se asteapta ca multi sa opteze si pentru pensiunile agroturistice.

Anul trecut, pensiunile turistice au fost aglomerate in perioada sarbatorilor de Pasti. Si in acest an se asteapta o cerere mai mare, mai ales pentru cei care vor sa petreaca sarbatoarea in stil traditional. Totusi, si pensiunile, si hotelurile ofera pachete turistice cu masa de Pasti inclusa. Astfel, in ambele cazuri, de pe mese nu vor lipsi ouale rosii si cozonacii. Operatorii spun ca starea vremii va juca un rol important in luarea unei decizii de catre turisti.

Pasti la hotel

In aceasta perioada, diferentele dintre tarifele practicate de hotelierii din Poiana Brasov si cei din celelalte statiuni de pe Valea Prahovei nu sint foarte mari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.