Edilii Bucurestiului au de cheltuit anul acesta peste cinci miliarde de lei

Primarul Videanu are destui bani de cheltuiala in acest an. Proiectul de buget local, supus dezbaterii publice, este, in 2007, de 5.369.828.000 de lei. Bugetul local este atat de mare pentru ca mai mult de jumatate din banii municipalitatii provin din imprumuturi externe, peste trei miliarde de lei. Campionii cheltuielilor in 2007 vor fi constructorii si drumarii, pentru ca aproape jumatate din buget va fi destinat investitiilor, aproape 2,5 miliarde de lei.

Bugetul din 2007 inchide Capitala

Sumele fabuloase destinate investitiilor vor transforma Bucurestiul intr-un mare santier. "Cu banii de care dispunem putem spune ca orasul intra in renovare. Multe dintre proiectele pe hartie vor lua forma concretului, pentru ca avem la dispozitie un miliard de dolari", a precizat directorul Directiei de Transporturi din Primaria Capitalei, Gheorghe Udriste.

Vor continua lucrarile la pasajele Basarab si Marasesti, dar si din Piata Eroii Revolutiei, Bulevardul 1 Decembrie, Soseaua Colentina si Calea Mosilor. Vor fi deschise in cursul anului nu mai putin de 160 de noi santiere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.