Pro-Valentine’s Day

Amatorii evenimentului din 14 februarie s-au inghesuit, la sfarsitul acestei saptamani, in magazinele cu reduceri si cadouri speciale pentru Valentine’s Day. La Sala Dalles, inimioarele din plus au fost detronate anul acesta de trandafirii din ciocolata si de mesajele pe vitralii si pe lemn. Un buchet cu 15 trandafiri aranjati intr-o vaza din lut costa 190 de lei. Indragostitii care vor sa isi transmita mesaje intr-un mod inedit pot, in schimbul a 10 lei, sa isi picteze cuvintele pe inimioare din lemn, pe rame de fotografii sau discuri de pick-up. Pasionatii tehnologiei gasesc la Sala Dalles cadouri 3D. Un breloc in care este imprimat chipul logodnicei sau al logodnicului costa 40 de lei. La Plaza Romania, romanticii pot sa ceara unui caricaturist sa le faca portretele sau pot asista la demonstratiile de dans ale lui Mihai Petre si
Elwira Duda.

Varianta in limba romana a Zilei Indragostitilor va fi exploatata la maximum si de cluburile din Capitala. Printre cele mai atragatoare oferte pentru 14 februarie se numara "Blind date", de la Studio Bar, "Valentine’s Day Party" de la Cotton Club si ONX Club, dar si petrecerea care promite ca te va indragosti de la Opium Studio, in timp ce in Club Twice "Fac ce vreau de Valentine’s ca VIP", promit organizatorii.

Anti-Valentine’s Day

Pentru cei care s-au saturat de inimioare si infinite dragalasenii isi pot gasi ceva de facut in ziua fatidica. Exista alternative de distractie cat cuprinde. La Club A, Tapinarii au declarat razboi total sarbatorii importate, la Coyote Café canta Jukebox Band, iar la Studio Martin, Parlament. La Cafepedia este concert Live Sax Music, la The Jack, atmosfera Route 66. Pentru cei care sunt decisi ca Valentine’s Day sa nu le strice cheful de distractie, la The Upstairs Café este Karaoke Day and Night. Cireasa de pe tort este oferita insa de Ceski Club, care a organizat "Gentlemen’s Night", fix de ziua dragalaseniei.

Iar pentru ca seara sa fie chiar mai atractiva, pentru cei carora li se face foame, restaurantul Contele Dracula de pe Splaiul Independentei are pregatit un meniu special si un spectacol pe masura. Inimi frante, la propriu!

Daca exista obligativitatea unei surprize, anti-valentinii gasesc la Sala Dalles cadouri mai putin conventionale. Figurine din otel si cupru, cu piulite si suruburi, care ilustreaza activitati din viata de zi cu zi sau haine military sunt surpriza perfecta pentru un iubit sau o iubita cu simtul umorului.