Cel putin 3.000 de apartamente amplasate in complexuri rezidentiale din Bucuresti vor fi date in folosinta in 2007, la preturi care vor varia intre 75.000 si 120.000 de euro, estimeaza analistii pietei imobiliare.
In plus, alte cateva zeci de proiecte rezidentiale au fost deja demarate in lunile ianuarie si februarie 2007, iar termenul de finalizare este sfarsitul anului in curs sau primavara lui 2008. In acest ritm, agentii imobiliari estimeaza ca si anul care va urma va fi unul in care se vor construi si da in folosinta alte cateva mii de locuinte.

"Estimez ca in doi-trei ani vor fi finalizate o mare parte din proiectele demarate din anul trecut, vor intra in lucru alte o serie de noi complexuri rezidentiale si in acest fel piata se va mai calma. Totodata, preturile nu vor mai creste in ritmul accelerat din ultimii ani", a declarat Ioan Botis, consultant la NAI Property Partners. In aceste conditii, in cateva luni de zile pot fi gata Militari Uverturii Residence, Vitan Mall - Zizin Residence, Camil Ressu - Ilioara Residence, Giurgiului Residence, Drumul Taberei - Ghencea Residence, dar si alte proiecte mari care aduc apartamente de doua, trei si patru camere, cu preturi ce se invart in jurul sumelor de 100.000 si 150.000 de euro, in functie de zona si de dotarile locuintelor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.