Filarmonica de Stat din Sibiu a reusit recordul sa vinda 150 de bilete la spectacolul Scalei din Milano in doar citeva minute. Au apucat doar cinci cumparatori.
Sibienii nu au avut nici o sansa de a cumpara un bilet la spectacolul din 26 februarie al Ansamblului Scala din Milano. Doar 150 de bilete au fost puse in vinzare, la una dintre cele doua reprezentatii, dar martorii sustin ca numarul a fost in realitate de numai 47 de bucati.

Muzicieni recunoscuti ai Scalei din Milano, membri ai ansamblului Scaligero, concerteaza la sfirsitul lunii februarie pentru prima data la Sibiu. Cele doua spectacole sustinute de muzicienii milanezi fac parte dintre cele mai asteptate momente ale programului Sibiu - Capitala Culturala Europeana. La prima reprezentatie, din 25 februarie, accesul se va face exclusiv pe baza de invitatie, iar pentru seara urmatoare, doar o treime dintre locuri vor fi cu bilet, adica 150.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.