Caderea parului este stresanta si pentru femei, si pentru barbati! Aceasta situatie neplacuta poate fi temporara sau permanenta.

Din multimea cauzelor cunoscute amintim: bolile infectioase, emotiile puternice (socurile), diabetul, unele boli de piele, cancerul, starile febrile indelungate, greselile de alimentatie sau medicatie, igiena defectuoasa a parului, dar si actiunile chimice frecvente - vopsirea si coafarea acestuia. Desigur, parul poate sa ne cada la orice varsta, in functie de factorii care declanseaza neasteptata afectiune. Pentru toate aceste motivatii exista mai multe remedii eficiente, oferite de medicina naturista.

Remedii ieftine

- Alifie de coada soricelului in amestec cu tinctura de propolis 30 la suta - picaturi pe care le putem procura de la plafar. Vom frectiona radacina parului, energic, in fiecare seara, cel putin 10 minute.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.