Multe femei prefera mai degraba sa isi mascheze „micile" defecte estetice, in loc sa apeleze la un specialist pentru corectarea acestora.
Este suficient sa privim in jurul nostru si sa vedem stratul gros de fond de ten de pe chipul adolescentelor sau femei care poarta haine largi pentru a ascunde o silueta "rotunjoara". Femeile din Romania pun mare pret pe aparente, spune Lili Baaddi, general manager al centrelor de infrumusetare Silhouette si director tehnic al Academiei Stiintifice de Frumusete din Paris.

"Majoritatea femeilor prefera lacul de unghii, in locul manichiurii, sau folosesc multe straturi de fond de ten pentru a masca inestetismele", sustine Lili Baaddi, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul cosmeticii si infrumusetarii. Spre deosebire de noi, frantuzoaicele acorda o mai mare atentie ingrijirii corporale: mananca sanatos, sunt preocupate de sanatatea si frumusetea pielii si, daca se intampla sa se ingrase, merg imediat la centrele de slabire. La noi insa la mare cautare sunt dietele "fulger" care, de cele mai multe ori, ne dau peste cap metabolismul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.