Un spaniol a scris despre Mihail Bulgakov si Stalin. Pornind de la un document real, Juan Mayorga dezvolta o poveste care capata amploare in urma unui telefon.
Scriitorul rus incepe sa isi imagineze cum il viziteaza dictatorul. Situatia trece de la cosmar la comic, cand sotia acestuia ii propune sa il imite pe Stalin. Luni, marti si miercuri in studioul T2 al Radiodifuziunii Romane s-a inregistrat drama "Scrisori de dragoste catre Stalin". Pe viu, am vazut cum ia nastere o piesa de teatru radiofonic. Ascultatorii se vor intalni cu vocile actorilor, la miezul noptii, la radioul public, dupa 25 februarie. Mariana Mihut - sotia scriitorului rus, stefan Iordache - Mihail Bulgakov, Victor Rebengiuc - Stalin. Cu un sfert de ora inainte de inregistrari, regizorul artistic Mihai Lungeanu se agita si cauta un scaun care scartaie. Marti, ora 2 fix, dupa-amiaza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.