Firma de servicii de internet NetStairs a investit 150.000 de euro in primul post de televiziune online din Romania, Shock TV, care va fi lansat la sfarsitul lui februarie, a declarat, pentru NewsIn, Daniel Daia, managing-director la NetStairs.

Accesul utilizatorilor la programul televiziunii online va fi gratuit, iar site-ul ShockTV.ro se va intretine din publicitate, potrivit reprezentantilor NetStairs.

Postul Shock Tv este o televiziune video-on-demand (video la cerere), care permite utilizatorului sa vizioneze o emisiune la alegere. In plus, site-ul va avea si o sectiune in care utilizatorii vor putea sa incarce clipuri personale, in genul platformei video Youtube.com, a mai declarat Daniel Daia, managing-director la Netstairs.

Postul de televiziune a pregatit deja sapte emisiuni, printre care "Live Session", un program in care artistilor invitati li se vor face farse in timp ce canta in studio, "Shock Street", o emisiune unde artistii vor face activitati in scop caritabil, si "Raporter TV", dedicat muzicii hip-hop. In plus, utilizatorii vor putea pune intrebari artistilor prin webcam intr-o emisiune, in direct, realizata vineri seara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.