Club A - Astazi, in Club A, este ziua in care inchidem televizorul. De la ora 17.00, vor fi prezentate scurt-metraje cu subiectul mass-media, concert Chester si dezbateri cu invitati pe tema "Agenda jurnalistului si agenda publicului, in divort?".

Club A - Sambata, in Club A, toata lumea se dezbraca de prejudecati si urla, de 100 de ori, fara rusine, cu fruntea sus, "vagin". Asta in cadrul programului Cafe Theatre, "Monoloagele vaginului", cu incepere de la ora 19.00. Intrarea - 10 lei.

Club A - Duminica, Summer Sunday Party cu DJ Vase in Club A. Program 21.00-05.00, intrarea libera pentru fete si 3 lei pentru baieti, rezervari la tel. 021.313.55.92.

Club Palladivm - Bd. Unirii nr. 1 Rezervari la nr. 0729. 144. 144

Teatrul de Comedie - Astazi, Teatrul de Comedie va invita la premiera spectacolului "Soare pentru doi".

Teatrul de Opereta

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" - Sambata, premiera cu spectacolul "Ce inseamna sa fii... Bunbury", dupa Oscar Wilde. Spectacolul incepe la ora 18.00 in sala Nichita Stanescu a Centrului Cultural al MAI, str. Mihai Voda nr. 17.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.