Singura televiziune exclusiv de showbiz din lume vine, din aprilie, in Romania
Saptamana aceasta, reprezentanti ai E! Television Network, singura televiziune de showbiz din lume, au avut o serie de intalniri cu cablistii romani pentru a intra in casele romanilor. Lansarea postului este programata pentru luna aprilie.

E! Television si E! Online sunt, cel putin in ultimii 10 ani, sursa de informatie pentru presa de divertisment din intreaga lume. Documentarele E! Television pot fi vazute la noi pe Antena 3, in fiecare weekend, dar sunt preluate si de multe alte posturi de televiziune, ca MTV sau VH-1. Transmisiunile de pe covorul rosu al evenimentelor importante si reportajele de culise, ca si sectiunile critice uneori nemiloase, au facut ca brandul E! sa fie cunoscut in toata lumea. Simona Landry, reprezentant international de marketing, si reprezentantul de vanzari al retelei au fost zilele acestea in Romania pentru a negocia cu cablistii intrarea E! Television pe post. Canalul va face parte din pachetele de baza ale cablistilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.