Daca vrei sa fii un manager de "gasca", dar si "mana de fier", trebuie sa indeplinesti doua reguli: sa fii parolist si sa-ti respecti subordonatii.
Sa iesi la o bere sau la o cafea cu seful pare un vis pentru unii angajati. Cu toate acestea, nu putine sunt firmele unde, dupa terminarea programului, bossul iese la o terasa cu oamenii sai. Totusi, aceasta abordare este destul de riscanta.

"Mergeam aproape zilnic cu ei la o bere. In timp, unii au inteles ca sunt prietena, nu sefa lor. Unii imi cereau zile libere nejustificat. Intr-o zi m-am trezit singura in departament pentru ca se intamplase ca toti cei cinci oameni ai mei sa aiba probleme pe care eu trebuia sa le inteleg!", povesteste Adriana Malcoci, sefa unei echipe de vanzari. De atunci a schimbat foaia, dar a trecut in categoria sefilor care nu sunt "de treaba".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.