De la mijlocul lunii februarie, operatorii din statiunile balneare vor practica preturi promotionale.

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) vor lansa programul "O saptamina de refacere in statiunile balneare", valabila in perioada 15 februarie - 1 mai 2007. In cadrul acestui program, tarifele sint diferentiate pe categorii hoteliere. La hotelurile de o stea, tariful este de 200 de lei de persoana, la hotelurile de doua stele, de 270 de lei, iar la hotelurile de trei stele, de 330 lei de persoana, informeaza agentia NewsIn. In aceasta suma intra sase nopti de cazare cu mic-dejun inclus si doua proceduri balneo-medicale pe zi, pe baza recomandarii medicale. Pachetele pot fi procurate de la agentiile de turism. Conform OPTBR, in acest program s-au inscris deja majoritatea statiunilor balneare.

Export de servicii

Aceasta oferta este disponibila si pentru cetatenii din Republica Moldova, iar seful biroului de promovare turistica a Romaniei la Chisinau se va ocupa de popularizarea ofertei in rindul agentiilor de turism din Republica Moldova. Conform patronatelor de pe aceasta piata, turismul balnear romanesc ar putea inregistra, in 2007, o crestere cu 15-20% atit a numarul de turisti, cit si a volumului de afaceri, daca se vor introduce tichetele de vacanta si vor exista masuri de protectie sociala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.