Investitiile de un miliard de euro promise anul trecut de edilii bucuresteni vor fi cheltuite din primavara, cand incep lucrarile de asflaltare pe 159 de bulevarde ale Capitalei, a anuntat ieri, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.

Edilul a anuntat ca pentru el 2007 este cel mai dificil de pana acum. Videanu a spus ca municipalitatea s-a pregatit ca in primavara, sa intre in marele proces de transformare a infrastructurii bucurestene. Este un an greu pentru ca voi crea un disconfort mai mare decat in 2006 bucurestenilor - spunea Videanu, dar cu perspectiva de a finaliza in 2008 toate proiectele.

Primarul a anuntat inceperea lucrarilor pe 159 de bulevarde ale orasului. Potrivit edilului Capitalei, la inceputul lunii februarie vor fi desemnate firmele castigatoare ale licitatiei pentru refacerea a 59 de bulevarde principale ale orasului. In acelasi context, alte o suta de bulevarde vor intra in proces de licitatie, tot din luna februarie. De asemenea, se va continua programul de extindere a retelelor de canalizare si a aductiunilor de apa.

Practic, se urmareste ca lunile februarie si martie sa fie folosite pentru finalizarea licitatiilor pentru infrastructura, astfel incat, lucrarile sa fie demarate in primavara. Pe de alta parte, Adriean Videanu a anuntat ca in sfarsit municipalitatea a castigat in instanta pasajul de la Universitate pe care il va reabilita si reamenaja "european". Deocamdata avocatii trebuie sa se ocupe de finalizarea intocmirii actelor juridice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.