Alan Robinson a petrecut mai mult de 30 de ani si a cheltuit peste 200.000 de dolari colectionand autografele starurilor din diverse domenii.

Acum, el doreste sa-si vanda colectia care contine in jur de zece mii de autografe, iar expertii estimeaza ca va obtine peste doua milioane de dolari. Impresionanta sa colectie contine, printre multe altele, autografele tuturor actorilor care au castigat un premiu Oscar, inca din anul 1929!

Acum trei ani, contabilul in varsta de 42 de ani a reusit sa obtina "Sfantul Graal al autografelor", dupa ce a facut un imprumut la banca pentru a cumpara semnatura Gretei Garbo.

Cu aceasta ultima achizitie, se estimeaza ca acesta a cheltuit pe colectia sa (care este considerata cea mai complexa din lume) suma de 200.000 de dolari.

Hobby-ul lui Alan Robinson a inceput cand avea sapte ani si cand l-a intalnit pe Harold Wilson, care vizita Tolpuddle, Dorset, locul unde locuia copilul. Atunci, Wilson, primul-ministru, i-a dat micutului un autograf. La varsta de 16 ani, Alan s-a mutat la Londra si a inceput sa dea tarcoale teatrelor si cinematografelor pentru a strange semnaturi de la actori si actrite.

In urmatorii ani el a obtinut autografe de la majoritatea monstrilor sacri: de la Elvis Presley, Liza Minnelli, Elizabeth Taylor, Meryl Streep, Vivien Leigh, Sophia Loren si Gwyneth Paltrow.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.