"In prima jumatate a lunii ianuarie, pentru cursele regulate de transport rutier international, s-a inregistrat o crestere cu 40% a numarului de bilete vandute, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Rutele cele mai solicitate au fost cele spre Spania, Germania, Belgia, Olanda, Franta, catre care au fost suplimentate cursele pentru a satisface cererea de trafic existenta", a declarat pentru Adevarul Aurelia Fulger, director comercial la Eurolines.

Cresteri mari ale numarului de pasageri s-au inregistrat si pentru Londra. Oficialul Eurolines spune ca numarul de bilete vandute de companie s-a majorat cu 15%, fata de perioada similara a anului trecut. Data fiind cererea in crestere, compania si-a planificat deschiderea de noi rute catre Italia (in aprilie), Grecia (in mai) si Republica Moldova (aprilie).

"Extinderea retelei de rute internationale de autocar prin adaugarea de noi destinatii si cresterea numarului de frecvente catre cele existente, corelata cu imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite, estimam ca vor determina, la nivelul anului 2007, cresterea numarului de pasageri transportati cu 26% si a veniturilor obtinute cu 20%, fata de 2006", a mai spus Aurelia Fulger. Compania si-a propus o crestere cu 40% a cifrei de afaceri pentru activitatea de ticketing avion.