Tudor Giurgiu isi ameninta angajatii cu masuri drastice pentru rezultatele slabe ale TVR din perioada sarbatorilor.

Realizatorii si managerii responsabili pentru materialele defectuoase difuzate de TVR in perioada vacantei de iarna sint cercetati disciplinar de conducerea televiziunii publice, ne-a declarat ieri Tudor Giurgiu (foto), presedinte director general al institutiei. Dupa ce a trimis marti un e-mail colegilor de la Directia Programe, in care ii apostrofa pentru calitatea proasta a citorva emisiuni, Giurgiu ia si masuri: va introduce un sistem de evaluare a performantei unui program analizind si calitatea lui pe linga date matematice, precum audienta sau pretul.

"Filmari plate"

Cel mai scump dintre programele incriminate de directorul TVR a fost "Izolati in Romania. TVR, singurul prieten", difuzat pe 31 decembrie, catalogat in scrisoare drept "un program fara idee", ale carui costuri de productie au fost de aproximativ 110.000 RON, dupa cum spune Giurgiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.