Peste 5-10 ani, in Capitala vom avea o salba de zone policentrice ierarhizate. Centrul va fi al bancherilor si al pietei de capital.

"Dezvoltarea cladirilor de birouri din Bucuresti se va face pe zone policentrice ierarhizate", anunta Dan Ioan Popp, presedintele Impact, in revista "Investitii&Profit".

Si asta pentru ca in materie de birouri exista intotdeauna prime location si totul este structurat piramidal: cei care sint eficienti, care au staif inseamna ca vor plati si vor putea sa plateasca mai mult, iar restul, cei cu profituri mai mici, se vor orienta catre zone mai periferice. "In viitor, eu cred ca vom avea o salba de zone policentrice ierarhizate, centrul va ramine centru, unde vor fi bancherii si piata de capital, si catre prima centura, respectiv catre a doua centura vom avea salbe de zone policentrice", a conchis presedintele Impact.

Unde e de cumparat

In privinta celor mai apreciate zone ale Bucurestiului se considera ca fiind zona de interes maxim pe piata birourilor nordul Capitalei, cu mai multe subsegmente: zona Piata Victoriei, centru-nord si zonele in care se construieste foarte mult acum, Baneasa si Pipera.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.