Studentii pun formarea profesionala pe primul loc, chiar din timpul facultatii, si tocmai pentru aceasta cursurile online sint o alternativa din ce in ce mai cautata. Unul dintre avantaje este ritmul de studiu, pe care cursantul si-l poate alege in functie de prioritatile sale. Se poate alege fie un curs cu o lectie pe saptamina, fie cursuri rapide care sa cuprinda doua lectii pe saptamina.

"Unui cursant i se pot trimite in varianta electronica diferite teste, notite, fise de curs, iar dupa terminarea cursurilor se primeste si o diploma. Unele societati ofera pe linga aceasta diploma si o scrisoare de recomandare. Alte argumente pentru urmarea cursurilor online sint facilitatea, rapiditatea si preturi minime", sustin cei de la Avocat.net.

In Romania cursurile online sint relativ noi, inca nu se considera ca au o foarte mare apreciere ca experienta in diferite domenii. www.cursurionline.ro avertizeaza ca un viitor cursant sa analizeze bine alegerea pe care o va face, chiar cu pretul unor costuri financiare mai mari.