A aflat despre ea toata planeta la doar cateva ore dupa ce a venit pe lume. Cum altfel, cand cea care i-a dat viata Elizei Maria devenea, in ianuarie 2005, cea mai varstnica mamica din lume? Fetita Adrianei Iliescu implineste azi doi anisori. "E cel mai energic si mai vesel copil"

O mica "petrecere" la Maternitatea Panait Sarbu, locul in care si-a inceput calatoria prin viata, apoi inca un "rasfat" cu colegii ei de la cresa. "Azi o sa mancam niste dulciuri la spital, iar peste cateva zile vrem sa-i tratam si pe piticii de la cresa, pentru ca Eliza e tare fericita acolo, cu copiii", ne-a spus "mama-record" Adriana Iliescu, aflata in "focurile" pregatirilor: "Vreau sa fac un tort de frisca si unul cu nuca si ciocolata. Sunt preferatele ei".

Adriana Iliescu a fost vizitata zilele trecute si de reporterii cotidianului german "Bild", carora le-a povestit cum e viata alaturi de Eliza. "Cand am tinut-o prima oara in brate, am avut impresia ca s-a nascut o stea. Acum, in fiecare seara ma rog sa mai avem putin timp impreuna", povesteste mama in varsta de 68 de ani.

"Eliza mi-a daruit o viata noua si vreau sa-i dedic ei tot timpul care mi-a mai ramas. In acesti doi ani de cand s-a nascut Eliza, am capatat mai multe riduri, in schimb spiritul meu a intinerit", le-a spus Adriana jurnalistilor de la "Bild". In ce priveste dorintele de viitor, mama de 68 de ani le-a sintetizat intr-o singura fraza: "Sper sa apuc sa o vad pe Eliza cand implineste 18 ani si, de ce nu?, sa o vad
si maritata".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.