Becurile explodeaza dupa ce sunt montate, prizele iau foc, iar pe casa cad pietre din senin

O familie din Craiova traieste un adevarat cosmar de aproape cinci luni de zile, de cand in locuinta ei au loc fenomene stranii. Becurile explodeaza din senin, prizele iau foc fara ca imobilul sa fie conectat la vreo sursa de energie electrica, iar, mai nou, au inceput sa cada pietre pe casa - acestea sunt cateva dintre fenomenele care au loc in casa familiei Grecu, care locuieste pe strada Brezei din Craiova.

"Am tot schimbat becurile, prizele si intrerupatoarele, dar in zadar. Cum le schimbam, cum iau foc, iar becurile se sparg. Am deconectat, apoi, casa de la energia electrica si se intampla acelasi lucru. Era sa luam foc de trei-patru ori, dar au sarit vecinii cu galetile de apa si ne-au ajutat sa stingem focul. Lucratorii de la Electrica au venit de nenumarate ori, dar nici ei nu-si pot explica fenomenul. Acum, daca sunam la interventii, nici macar nu se mai deplaseaza pana aici, pentru ca stiu ca nu au ce sa faca", a declarat Costel Grecu.

Acesta mai spune ca este convins ca locuinta lor este bantuita de sufletul unei rude moarte in urma cu 15 ani. In plus, saptamana trecuta au inceput sa cada pietre peste casa si chiar asupra membrilor familiei Grecu. Acest lucru este confirmat si de vecini: "Eram in strada si am vazut cum au inceput sa cada pietre peste casa lui Costel Grecu. Daca nu as fi vazut cu ochii mei, poate nu as fi crezut, dar acum m-am convins", a declarat unul dintre vecinii familiei Grecu. Singura speranta de a scapa din teroarea sub care traieste familia Grecu a ramas in preoti, care au venit de mai multe ori pentru a sfinti locul.

"Locuinta este bantuita. Nu se stie de ce: poate cineva din familie are un pacat sau poate o ruda a acestora care a murit s-a intors printre cei vii si incearca sa le faca rau sau cineva le-a adus farmece in casa. Trebuie facute sfestanii, pentru ca intamplarile care i-au terorizat sa nu mai aiba loc pe viitor", a declarat preotul parohiei pe raza careia se afla casa, Buna Bita.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.