Sute de oameni, la cozi in frig, asteptand sa dea examenul pentru permisul auto. Sunt victimele noului program de examinare adoptat de autoritati.
In urma cu mai putin de o luna, planul suna cam asa. Examinarile vor fi mult mai rapide, iar cozile pentru a intra la probele practice si teoretice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere vor disparea definitiv.

Acum, lucrurile suna mult mai simplu: "E clar, avem probleme". Pentru a ajunge la aceasta iluminare cognitiva, cei responsabili cu introducerea noii metode de examinare auto au trebuit sa vada, spre exemplu, cum, in fiecare zi, mii de aspiranti la statutul de sofer sunt programati sa sustina examenul, in acelasi timp, dimineata, la 7.30, si cum ultimele serii ajung in sala pentru proba teoretica dupa depasirea catorva probe de viata, precum statul ore in sir la coada, in frig.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.