Crocodili pentru amatorii de senzatii tari. Conform traditiei, la inceputul fiecarui an, Circ & Variete Globus continua sirul premierelor, transformand si luna ianuarie intr-o adevarata sarbatoare. Asadar, din 13 ianuarie, de la ora 18:30, un nou spectacol de senzatie - premiera celei de-a VII-a editie a Galelor Circului, care se desfasoara sub forma unui concurs.
In cadrul acestui show de gala, publicul isi alege favoritii, evenimentul desfasurandu-se sub sloganul "Tu votezi castigatorii".

Editie internationala. Fiind cea de-a patra editie internationala, participarea artistilor straini este din ce in ce mai numeroasa, iar publicul este deja obisnuit cu surprize care mai de care mai spectaculoase si cu editii din ce in ce mai puternice.

Astfel, Galele cu numarul VII vor avea ca principala atractie crocodilii si pitonii reticulati, cea mai mare specie din familia lor, care au o lungime si greutate apropriate de cele ale anacondelor. Iar pentru amatorii de senzatii tari, putem aminti si agresivitatea iesita din comun a acestor reptile... Cei noua crocodili, care insumeaza peste 4 tone de solzi si piele pretioasa, vor fi insotiti de celebrul dresor german Karah Khavak, si aici ar trebui amintit spectatorilor ca acest gen de dresura nu a mai fost prezent in arena bucuresteana de peste 20 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.