Departe de a mai speria pe cineva, Necuratul a ramas o metoda isteata de a vinde diverse servicii in spatiul virtual

Diavolul pare sa fi renuntat la aerul sfidator si a devenit un locuitor foarte pasnic a spatiului virtual! Am intreprins o calatorie pe internet care putea aluneca usor in macabru, pentru a vedea cam cat de intunecata este lumea virtuala a lui Lucifer. Excursia s-a dovedit mult mai putin intunecata decat ar fi fost de asteptat, iar diavolul pare sa nu mai sperie pe nimeni, ba, mai mult, sa fie un mijloc foarte bun de a atrage clienti.

Punctul de pornire nu putea fi altul decat site-ul www.devil.com. Acesta transforma in ceva foarte practic orice inclinatie catre obscurantism. Aici cineva isi poate rezolva foarte eficient diverse probleme personale cu ajutorul vrajitoriei. Doar ca nu mai este nevoit sa se apropie prea mult de caminul vreunei mama Omida autohtone. Contra unei sume oarecare, pot face rost de o vraja cu efect garantat, care va aduce urgent inapoi vreun iubit naravas si va mari considerabil vreun buget dezechilibrat. O oarecare Michele din Syracuse (New York) marturiseste mandra ca, de pe urma convenabilei vraji, a primit o neasteptata marire, cu 172 de dolari, a ajutorului pentru cresterea copilului.

Diavolul vinde tatuaje

Un autodeclarat cel mai mare distribuitor de tatuaje, cercei pentru piercing, cerneala pentru desene pe piele si alte unelte de acelasi fel se foloseste si el de numele nepronuntabil pentru a-i atrage pe asa-zisii anarhisti catre acest tip de podoabe. O alta brosura gazduita de primitorul site este una care promite gasirea raspunsului la toate problemele care ne framanta, printre care razboaiele, bolile care secera minorii si atacurile cu bombe atomice. In final, se ofera doritorilor un set de vraji de unica folosinta, care poate fi utilizat acasa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.