What is Harvard looking for?

In ultimele zile ale anului trecut, in cadrul Universitatii de Drept, a avut loc prima prezentare a Harvard University si Harvard Business School in Romania. Seminarul cu tema "What is Harvard looking for?" a fost organizat de Junior Chamber International Bucuresti, impreuna cu Media Consulta International, si a constat intr-o intalnire cu reprezentanti ai Universitatii Havard si cu studenti romani de succes, bursieri Harvard sau absolventi ai Harvard Business School. Scopul intalnirii a fost informarea tinerilor romani interesati sa studieze in cadrul prestigioasei scoli.

Sesiunea a fost gandita ca o comunicare informala, care sa permita tinerilor participanti sa obtina raspunsuri la intrebari si un sprijin cat mai substantial pentru intelegerea atat a ofertei universitatii, cat si a perspectivelor pe care le deschide specializarea in cadrul acesteia.

In acest scop, Alexandru Popa, student MBA la Harvard Business School, si Alexandru Manaila, student anul IV la Harvard College, au vorbit despre experienta lor personala, alaturi de Mike Morris, intervieva-torul oficial al Harvard College in Romania, si de Mihai Craiu, director general al "Jurnalului National", actionar al companiilor "Saptamana Financiara" si Media Consulta International si specializat in negocieri strategice la Harvard Business School.