Peste 1.000 de evenimente, expozitii, teatru, film, concerte, carnavaluri, vor impanzi salile de spectacole ale Sibiului, capitala europeana. Promovarea programului "Sibiu 2007" a inceput in luna septembrie, prin prezentarea expozitiei "Sibiu. Tanar din 1191".

Ianuarie se anunta plin la Sibiu. Filme cat cuprinde si teatru de calitate, stropite cu acorduri fine de jazz. Astfel, pana pe 28 ale lunii in curs, in Imperium Pub vor avea loc in zilele de vineri si sambata concerte de blues, jazz, jazz rock si fusion, sustinute de trupa "Imperium Jazz Band" si alti invitati. in fiecare zi de marti si joi, Imperium Pub va oferi recitaluri de piano bar cu Ciprian Oancea. O data pe luna, nume de prestigiu ale scenei romanesti si internationale precum Johnny Raducanu & Friends, Teodora Enache, Cristel Ungar & Marius Popp, Berti Barbera & Nicu Patoi, Nico, Nicu Alifantis si multi altii vor sustine master concerte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.