Vechiul complex comercial Cocorul, ridicat de comunisti in centrul Bucurestiului, va fi modernizat.

Transformarea va fi spectaculoasa, spune directorul general al magazinului, Constantin Smocot. El precizeaza ca fatada cladirii va fi multimedia, adica va fi un ecran imens pe care se vor putea vedea videoclipuri si reclame. Pana la finalizarea lucrarilor, stabilita la mijlocul anului 2008, planurile de renovare fac deja victime. Din cauza majorarii cu 10% a chiriei, mai multi comercianti din Cocorul au renuntat ieri la afaceri si au lasat spatiile goale.

Renovare de 24 milioane de euro

Lifturi panoramice, parcare pe sase etaje, fatada multimedia si fantani arteziene. Din cutia de metal, asa cum arata astazi magazinul Cocorul, peste un an si jumatate nu va mai ramane nimic.

"Totul va fi schimbat aici: fatada, interiorul si vom avea o parcare mai mare", spune directorul Smocot. El adauga ca inceperea renovarii este programata anul acesta, iar proiectul va costa minimum 24 milioane de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.