Inceput de an cu ghinion pentru gigantul Media Pro, care pare sa se "subtieze" in vedete pe zi ce trece. Dupa plecarea lui Teo, dusa de... vant in ograda Realitatii Media, Vacanta Mare a decis, de asemenea, sa paraseasca televiziunea lui Adrian Sarbu, in favoarea turcilor de la Dogan.
Mugur Mihaescu, nimeni altul decat "Garcea", ne-a declarat, in exclusivitate, ca trupa Vacanta Mare "a semnat cu Dogan Media" dupa 1 ianuarie a.c., cand a expirat contractul cu Media Pro.

Despre ce a stat la baza hotararii de a "da" Pro-ul pe Dogan, Mihaescu ne-a spus: "La Dogan am gasit mult mai multa libertate, in special in ceea ce priveste productia si gestionarea fondurilor alocate productiei, si, in plus, am gasit oameni care sunt plini de entuziasm, entuziasm care, cu parere de rau o spun, disparuse la multe dintre persoanele cu care lucram in Media Pro Pictures.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.