Sindicatele din invatamant vor da in judecata Guvernul Romaniei din cauza ca anul 2007 nu a inceput cu majorarea salariala de 4% promisa la finele lui 2006. Executivul a decis sa creasca lefurile dascalilor abia in lunile aprilie si octombrie
Sindicatele din invatamant vor sa dea in judecata Guvernul Romaniei din cauza ca acesta nu s-a tinut de cuvantul dat in fata dascalilor la finele anului trecut. Profesorii sunt revoltati de faptul ca Executivul nu si-a respectat angajamentele privind majorarea salariilor cu 4% incepand cu 1 ianuarie a acestui an ca a incalcat amendamentele, votate deja, la Legea bugetului pe 2007.

Potrivit votului obtinut in Parlament, dascalii urmau sa fie recompensati cu salarii mai mari cu 4% incepand cu prima zi a anului 2007, insa au aflat cu stupoare ca, urmare a memorandumului privind cresterile salariale in 2007 pentru personalul bugetar, aprobat de Guvern in sedinta din 22 decembrie 2006, acestia au ramas fara banii promisi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.