O cheama Teodora si si-a castigat celebritatea chiar din prima clipa a calatoriei ei prin viata. Micuta a venit pe lume la doua secunde dupa ora 0.00, in noaptea dintre ani, fiind primul bebelus nascut in Spania in 2007

Anul 2007 incepuse de doar doua secunde cand micuta Teodora a scos primul scancet. Fetita de 2,67 kilograme si 45 de centimetri a devenit imediat o adevarata vedeta. Era primul copil care se nastea in Spania in noul an, la Spitalul Universitar din Getafe. "E foarte frumoasa, nu plange si e sanatoasa", le-a povestit Manuela, proaspata mamica, jurnalistilor spanioli de la ABC. Manuela (20 de ani) si sotul ei, Lucian (28 de ani) traiesc in Spania de doi ani si jumatate. Au locuit o vreme in Sevilla, dar s-au mutat apoi la Pinto (in zona Madridului). Lucian lucreaza ca sofer de camion, insa Manuela e casnica. "Voi avea timp sa ma ocup de fetita mea. Cand ma uit la Teodora, uit toata durerea. Este atat de frumoasa, cu parul ei negru si cu pielea alba, este o minune!", a marturisit tanara.

Din noaptea de Anul Nou, sotul ei, Lucian, nu s-a mai despartit nici o clipa de fetele lui dragi. "Nu-si poate lua ochii de la Teodora, primul nostru copil. E tare mandru de ea si spune mereu cat e de frumoasa".

Micuta ar fi trebuit sa vina pe lume abia la data de 19 ianuarie. Medicii au spus ca, desi s-a nascut cu doua saptamani inainte de termen, este perfect sanatoasa. "Cea mai mare dorinta a noastra e sa avem un copil sanatos", au mai spus parintii micutei vedete.

Sara Maria, primul euro-bebe din Romania

Avem copii suta la suta europeni. In noaptea dintre ani, zeci de bebelusi din intreaga tara au venit pe lume, strigand, bineinteles, pe limba lor: "Sunt europeeean!". Primul euro-bebelus din Romania, o fetita, s-a nascut, la doar trei minute de la trecerea in Noul An. Desi era asteptata peste cateva zile, fetita n-a mai avut rabdare, luandu-i prin surprindere pe parinti. Sara Maria s-a nascut la Spitalul Filantropia, din Bucuresti, avand 2,9 kg.

Sotii Atanasiu au o fetita de nota 10

La titlul de "primul euro-bebelus" a concurat si nou-nascutul sefului AVAS, Teodor Atanasiu, care a venit pe lume luni, 1 ianuarie, la ora 00.50, prin operatie de cezariana. Este vorba de o fetita, pe care parintii au numit-o Teodora si care, la nastere, a primit primul 10 din viata ei. Sotii Atanasiu se aflau la munte in momentul in care micuta si-a anuntat venirea pe lume. A avut rabdare, insa, pana cand mama a ajuns la o clinica privata din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.