Petrecerile de Revelion organizate acasa, cu familia, nu mai sint de mult interesante. Generatia tinara prefera mai degraba sa petreaca in cluburi, alaturi de prieteni, o muzica buna si o atmosfera pe masura. Localuri sint multe, oferte asijderea, iar stiluri, pentru fiecare. "Hookers&Pimps", la pachet de 450 RON. Adica "prostituate si pesti". Aceasta este tema petrecerii de Revelion pe care o propune clubul Amsterdam. "La ce te poate duce cu gindul tematica: Amsterdam, olandezi… Personalul va avea vestimentatie adecvata, la fel si clientii nostri", spune zimbind Gina Mincu, superviserul clubului. "Meniul" cuprinde bufet suedez, muzica "cu tematica" mixata de trei DJ ai clubului, dupa cum precizeaza Gina, si surprize de tot felul.

Situat in inima Bucurestiului, Center Club vine si el cu o altfel de seara de Revelion. Pe linga artificii cu foc rece, baloane, confeti, goarne de stadion, clubul a invitat spre dimineata o formatie de muzica lautareasca. "Nu este o formatie de manele, ci una de muzica lautareasca autentica, din Bucuresti", spune Adrian Orian, managerul clubului. Pachetul all-inclusive, mincare si bautura, costa 99 de euro. Muzica va fi de petrecere, un melanj de stiluri muzicale, iar strigarea pentru inceperea petrecerii se va da la ora 21.

"Zis si facut", ne improvizam Revelionul. La Café Deko, incepind cu ora 9 a serii, invitatii vor avea parte de un spectacol de improvizatie cu Trupa Deko, respectiv Costel, Vio, Teo, Suzi si Micutzu’. "Seara de Revelion costa 90 de euro, bani in care sint incluse bufetul la liber, adica mincarea si bautura, si dansul. Spectacolul de improvizatie va dura aproape o ora si jumatate, dupa care vom avea un DJ care va aborda muzica anilor ’80 si ’90", precizeaza Narcisa Sirboiu, Director Coordinator de teatru la Café Deko.

La Scena deschisa

Pe Calea Calarasilor nr. 55, intr-un spatiu neconventional, puteti petrece noaptea dintre ani in La Scena, unde vor presta trupa Quartz cu coveruri si DJ cu muzica de Guerrilla. "Pretul pachetului este de 96 de euro de persoana, iar la grupuri de peste zece persoane facem un discount de 20%. Avem patru feluri de mincare, plus desert si bauturi. Petrecerea va incepe la ora 22", spune Traian Radu, managerul localului.