Pentru un an, incepand cu 1 ianuarie 2007, municipiul Sibiu va fi Capitala culturala europeana alaturi de Luxembourg. Pentru deschiderea evenimentului, in seara de 31 decembrie, autoritatile sibiene au fixat un program de spectacole, care va fi deschis la ora 19:00 de un concert de orga tinut in Biserica Evanghelica. Piata Mare a Sibiului va fi, incepand cu ora 21:30, scena in care vor evolua reprezentantii formatiilor EAST 17 si PHOENIX.

Prima zi a anului 2007 este rezervata spectacolului sustinut de Philarmonie der Nationen la Sala Thalia si Nicolas Simion si concertului extraordinar de jazz Nicolas Simion & friends la Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu, ambele cu incepere de la ora 18:30. Dupa spectacole va fi deschis in mod oficial programul Sibiu Capitala culturala europeana 2007. In noaptea dintre 1 si 2 ianuarie, in Piata Mare a Sibiului va concerta Chris Norman/Smokie.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.