In noul sau film, Mel Gibson a inlocuit starurile din „Patimile lui Hristos“ cu debutanti, dar a adaugat mai mult singe, organe separate de corp si niste genocid

Declaratia lui Mel Gibson, cum ca i-a fost dificil sa lucreze cu animale, nu te pregateste pentru prima scena din "Apocalypto", care, din fericire, va ajunge pe marile ecrane pe 5 ianuarie. E vorba de un tapir tras in cam patru tepe simultan. Iar cu oamenii, Gibson nu "lucreaza" diferit.

Mini contra maxi

Mayasul Laba de jaguar (Rudy Youngblood) traieste linistit in satul lui din jungla, alaturi de tata, fiu, nevasta insarcinata si de ceilalti membri ai tribului sau, pina cind un grup de razboinici patronat de razboinicul Holcane Lupul Zero (Raoul Trujillo) ii devasteaza satul, arzind, ucigind si violind la greu. Ii iau prizonieri pe membrii tribului si ii duc in mareata lor capitala decadenta, unde femeile sint vindute ca sclave, iar barbatii, ucisi sub forma unui sacrificiu adus zeilor pentru a-i impaca: mai precis, intii le scot inimile din piept, apoi ii decapiteaza. Grosul actiunii este insa dominat de o urmarire prin jungla, in care Laba de jaguar e vinat de cam zece razboinici Holcane.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.