Anul acesta, spectacolul caritabil "in cautarea lui Mos Craciun" va avea loc la Opera Nationala, in zilele de 22 si 23 decembrie, incepand cu ora 18.30. Spectacolul va fi pus in scena de Gelu Colceag si ii are ca protagonisti pe Emilia Popescu, Radu Gheorghe, Anca turcasiu, Mihai Persa si grupul de copii "Bim Bam".

Spectacolul este o poveste presarata cu cantece de Craciun, pregatita pentru toti cei care cred in existenta lui Mos Craciun. Povestile despre Mos Craciun vor fi aduse in scena de catre grupuri de copii, actori si muzicieni indragiti, in viziunea regizorala a lui Gelu Colceag. incasarile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate, ca in fiecare an, pentru modernizarea Centrului de Recuperare Neuromotorie "Marin Pazon".

Spectatorii, mici si mari, vor putea fi ei insisi Mos Craciun, aducand la spectacol o jucarie care va fi apoi daruita copiilor din orfelinate, in ziua de Craciun. Biletele inca se pot gasi in reteaua de magazine Diverta sau la casele de bilete ale Salii Palatului si Operei Romane.

Anul trecut s-au strans aproape 5.000 de euro din vanzarea biletelor la spectacolul "in cautarea lui Mos Craciun", bani care s-au folosit pentru modernizarea Centrului de Recuperare Neuromotorie "Marin Pazon", unde sunt internati copii cu grave afectiuni neuromotorii si tulburari neuropsihice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.