Compania Walt Disney va organiza in Romnia "Craciunul cu Disney", un eveniment special pentru copii ce va avea loc in Plaza Romnia, si un spectacol transmis de TVR, "Minunata lume Disney".
Potrivit TVR, in simbata dinaintea Craciunului, incepind cu ora 9.30, in Plaza Romania, copiii si parintii vor putea lua parte la o serie de activitati si se vor putea intilni, in Rotonda din Plaza Romania, cu invitati ai Disney care se vor fotografia cu fanii lor. De asemenea, copiii vor avea parte si de vizionari gratuite ale unor filme Disney la cinematograful Movieplex din Plaza Romania, incepind cu ora 11.00. Printre filmele pe care acestia le vor putea viziona se numara productii ca "Piratii din Caraibe", "Cars", "Cronicile din Narnia" sau "Cartea Junglei 2". Vizitatorii vor avea la dispozitie si o zona speciala unde vor putea colora sau asculta povesti.

In ajunul Craciunului, postul public TVR va difuza, la ora 20.10, spectacolul "Minunata lume Disney", organizat in stilul unui eveniment cu decernare de premii. Emisiunea va contine momente din filmele Disney si ii va incuraja pe spectatori sa voteze pentru momentele lor favorite din galeria Disney. Pe toata durata spectacolului va fi transmisa o selectie din clipurile si melodiile marca Disney, iar celebritatile locale vor fi intervievate in legatura cu preferintele lor in ceea ce priveste "momentele Disney". Telespectatorii vor avea si ei posibilitatea sa voteze si sa cistige astfel o excursie la parcul tematic din Paris. Evenimentele sint organizate de Disney in Romania cu sprijinul TVR, Plaza Romania, cinema Movieplex si Editura Egmont.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.