Pentru a va mentine forma fizica, mergeti la piscinele bucurestene.

Nu toata lumea isi permite sa se balaceasca iarna in apele ce inconjoara Insulele Tahiti sau Mauritius, motiv pentru care bucurestenii - mai ales cei care nu au casa cu piscina, se pot orienta catre oferte mai la indemana.

Fie ca vreti sa va relaxati dupa o zi de munca extenuanta si sa stati departe de haosul din oras - mai ales acum, cand toata lumea alearga care-incotro sa cumpere de Sarbatori - ori aveti probleme de sanatate, cateva ore de inot nu au cum sa va faca rau. Ba, din contra. Trebuie doar sa va luati prosopul si slapii si sa alegeti locul, ziua si ora.

Capitala are cateva locuri in care poti sa intri la apa pe timp de iarna - unele mai vechi, altele noi si modern amenajate. Oferta este pentru toate varstele si toate buzunarele. Se pare insa ca sunt cam putine piscine acoperite in comparatie cu numarul de amatori.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.