Concertul pe care Dulce Pontes trebuia sa-l sustina miercuri, la Bucuresti, s-a amanat pentru luna martie 2007. Programat initial pentru data de 14 octombrie, concertul a mai fost amanat o data din cauza numarului redus de bilete vandute.

Persoanele care si-au cumparat bilete pentru acest spectacol nu trebuie sa-si faca probleme. Mai mult decat atat, cei care s-au razgandit sau nu mai pot ajunge la concert isi pot recupera banii de la casa de bilete a Salii Palatului. Tot din cauza ca biletele nu s-au vandut conform asteptarilor, concertul nu se va mai desfasura la Sala Palatului, ci intr-o sala mai mica. Desi nu au precizat cate bilete s-au vandut pana in prezent, organizatorii spera ca pana la data concertului vor reusi sa vanda macar o parte dintre biletele ramase. In afara de acest concert, Dulce Pontes va participa si la cateva emisiuni televizate din Romania.

Dulce Pontes s-a lansat in muzica in anul 1991, fiind reprezentanta Portugaliei la Eurovision. De atunci, cariera sa a fost intr-o ascendenta continua, culminand in 2004 cu lansarea albumului "Focus", la care a colaborat cu muzicianul Ennio Moricone, cel care, in 2007, va obtine un Oscar pentru intreaga cariera.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.