Teatrul Luni de la Green Hours organizeaza, in perioada 22-28 decembrie, un minifestival de iarna cu spectacole de muzica dedicate Craciunului

In data de 22 decembrie, in cadrul "Green Hours 22 jazz-cafe" va avea loc concertul "Craciun afro-roman" cu M’Bella N’Suzi & Gloria si "Afro & Romanian music and... food". La 23 decembrie Vlaicu Colcea si "Allegria" vor prezenta "Colinde electro-acustice".

In seara de Ajun, Teatrul Luni face invitatia "hai la greenu’! in ajunu’ lu’ craciunu’!", pentru a intampina Craciunul in mod "traditional si alternativ" - cozonac/ pudding; vin fiert/ armagnac; tuica/ cocktailuri; sarmale cu mamaliguta/ somon fume & lime; artefacte/ artificii. Va fi o petrecere numita "distractie muzicala", cu melodii de Maria Tanase, Faramita Lambru, Gica Petrescu, Tarafuri, Cristian Vasile s.a.m.d./ Matze, Electric Brother, Dj Slick, Vlaicu, Dj Vasile.

In ziua de Craciun, dupa-amiaza, va fi o "Auditie de colinde vechi si noi si-amestecate!". In a doua zi de Craciun, Green Hours ofera spectacolul "Colindam impreuna cu Song-ul lui Ioan Luchian Mihalea".

Pe 27 decembrie vor fi interpretate colinde "swing" in romana si engleza, cu "Acapella" - piese de pe albumul "Craciun cu Acapella". In ultima zi a minifestivalului, 28 decembrie, organizatorii propun "The Last Green Concert of the Year!"


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.