Buze obisnuite (egale si echilibrate ca dimensiune, intre ele si in raport cu fata), e o persoana amabila, binevoitoare, foarte vesela si adevarat confident. Pentru el, armonia este cel mai important lucru. E calculat, serios si modest. Chiar daca au motive de lauda, baietii cu buze normale nu se lauda, preferind sa lase pe altii sa o faca. Sint apreciati de grup si de cunoscuti si sar de multe ori in apararea unui prieten care are nevoie de ajutor. Nu sint posesivi si nici gelosi.

Buze mari, e senzual, voluptos, inclinat catre placerile lumesti, in general. Baietii cu buze groase sint pasionali, tandri si afectuosi si traiesc viata la cote maxime. Sint foarte eleganti, chiar cocheti, si tin foarte mult la felul cum arata, cum se imbraca. Sint pretentiosi, dar capabili. Au mari resurse de energie, multa imaginatie si mult talent literar-artistic. Unii dintre ei fac parte din fascinanta lume a modei. Cind gaseste persoana potrivita, aceasta se poate spune ca este cu adevarat fericita.

Buze diferentiate ca marime (buza de sus mai mare decit cea de jos si invers), e un personaj altruist, non-conformist si putin idealist. De obicei, in dragoste, baietii acestia dau mai mult decit primesc. Sint foarte atrasi de ideea de familie, le plac foarte mult copiii. Sint persoane idealiste, dar anturajul ii schimba. Nu le place schimbarea. Daca s-au obisnuit cu o partenera, greu ar mai putea fi interesati de o alta persoana de sex opus. Sint preocupati de calculatoare, de literatura SF si de sport. Muzica clasica este un alt hobby al lor. Sint tipi interesanti si binevoitori. Nu sint rebeli si ii respecta pe cei mai in virsta sau cu mai multa experienta.

Buze subtiri, e mai interiorizat si ii place sa-si creeze o lume a lui, imaginara. Toti baietii cu buze subtiri sint foarte dinamici si perseverenti. Altruismul nu este tocmai punctul lor forte. Sint insa foarte calculati si buni organizatori. Stiu poate cel mai bine valoarea banilor. Daca vrei sa faci parte din rindul celor bogati, atunci va trebui sa gasesti un tip din aceasta categorie. Le place sa tina totul sub control, insa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.