Postul a ales vedete serioase: Cosmin Cernat si Adriana Trandafir

Anul 2007 va insemna, pentru cei dependenti de televizor, bucuria ca vor putea folosi telecomanda pentru a viziona programele unor posturi absolut noi. Kanal D este unul dintre ele, iar postul Antena 2 se pregateste si el de emisie Irina Radu, directorul postului Kanal D, om cu vasta experienta in emisiunile de divertisment si in organizarea unor evenimente de amploare (festivalul "Cerbul de Aur") datorita celor peste zece ani de munca in Televiziunea Romana, ne-a dezvaluit o parte din surprizele grilei de programe.

Kanal D va fi un post cu o anumita nota de originalitate, in primul rand pentru faptul ca si-a ales vedete serioase, cu o cariera reala, fiinte charismatice, spontane, care nu vor fi niciodata puse in dificultate daca n-au prompter sau le cade casca din ureche! Talentata actrita Adriana Trandafir va face o emisiune cu si despre oameni obisnuiti, o emisie live, in care poate interveni si publicul.

"Pentru aceasta emisiune am fost impreuna cu Adriana la Kanal D Istanbul. Am asistat la aceasta emisiune, care acolo are mare succes. Evident, formatul va fi adaptat, pentru ca, la noi, Kanal D este un canal romanesc, deci respectam specificul nostru si ceea ce il intereseaza pe telespectatorul roman", spune Irina Radu.

Ca orice profesionist foarte exigent cu sine insusi, Adriana Trandafir are emotii pentru aceasta schimbare: "Este de ani de zile in fata camerelor, dar experienta de moderator va fi ceva nou. De ce am ales-o? Pentru ca nu este o emisiune usurica, ci una care are nevoie, ca gazda, de femeie cu experienta de viata, de un om care te indeamna la confesiune si care iti inspira incredere", explica directorul Kanal D.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.