Ai vrea sa studiezi ceva nou, dar esti prea ocupat cu serviciul sau cu facultatea in curs. Daca te intereseaza, de exemplu, sa inveti despre marketing de gherila si comunicare comerciala, incearca sistemul elearning oferit de Academia Online.
Prin www.academiaonline.ro ai ocazia sa devii student, chiar daca nu ai timp sa mergi la facultate. Academia Online este o platforma de elearning dezvoltata in colaborare de catre InsideMedia, Institutul de Stiinte ale Educatiei si Asociatia pentru Excelenta in Cariera. Cursurile online sint oferite de Academie prin Internet si pot fi accesate de oriunde cu ajutorul unui computer. Un curs online acopera acelasi continut si pune aceleasi probleme ca si un curs care se desfasoara in sala de clasa. Transmiterea de informatii insa este realizata mult mai eficient. Iar avantajul cel mai mare este ca un astfel de curs poate fi urmat oricind si de oriunde. Cu ajutorul forumurilor de discutii si a mesajelor electronice, cursantii pot interactiona cu instructorul sau cu membrii echipei de studiu din care fac parte.

Academia Online incurajeaza echipele de studiu formate din trei sau patru cursanti alesi aleatoriu in functie de stilurile de invatare alese de cursanti in momentul inscrierii. Temele realizate in echipa sint punctate in evaluarea finala pentru obtinerea diplomei. Aceste cursuri sint mai mult decit simple informatii in format electronic puse la dispozitia tuturor pe Internet. Ele sint sustinute de specialisti antrenati de Asociatia pentru Excelenta in Cariera si au un rol important in asigurarea progresului continuu, a invatarii pe tot parcursul vietii si a dezvoltarii capacitatilor personale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.