La initiativa lui Wilmark, recunoscut ca organizator de evenimente de muzica salsa, Albert Torres, cel mai mare promotor al muzicii latino din lume, va veni pentru prima oara in Romania, la "Bucuresti Christmas Salsa Festival".

Abia sosit din Las Vegas, unde organizeaza Campionatul Mondial de Salsa, el va incanta publicul cu ritmuri vechi de peste 100 de ani, unice in lume. Evenimentul va avea loc pe data de 22 decembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultura a Studentilor (Preoteasa). Spectacolul va continua cu showuri incendiare ale campionilor Spaniei la Salsa cabaret, Pablo Baez Hug, din Argentina, si Diana Montoya, din Colombia, dans afro-cuban cu coregraful profesionist Saul Barbosa alias Papa Rumba si demonstratii spectaculoase ale scolilor de dans din Romania.

Personalitati ca Excelenta Sa Printul Paul de Romania, dar si Federatia Romana de Dans Sportiv, Mihai Petre si Cornel Patrichi de la "Dansez pentru tine" si-au anuntat prezenta pentru a sprijini "Christmas Salsa Festival". Organizatorii au anuntat ca toate fondurile obtinute vor fi donate, sub forma de diverse produse, Spitalului de Copii "Marie Currie". Acesta este primul eveniment dintr-o serie de mare anvengura pe care Wilmark Entertainment Company si Salsa Productions il pregateste pentru Romania, incepand de anul viitor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.