Machiajul si coafura intregesc orice tinuta. Oricat de spectaculoase ar fi hainele pe care le purtam, fara un machiaj si o coafura corespunzatoare nu putem obtine un look complet. Machiajul si coafura au atat rolul de a scoate in evidenta trasaturile, cat si de a ascunde sau corecta micile defecte. Acestea trebuie adaptate in functie de trasaturile fiecareia.

Machiajul ochilor

Daca esti adepta unui machiaj mai natural, poti colora atat pleoapa superioara cat si pe cea inferioara cu un fard deschis, sidefat si poti contura ochii cu negru. Doua straturi de rimel intregesc machiajul. In privinta culorilor, iarna aceasta se poarta cel mai mult nuantele de mov si violet, verde-kaki, albastru-turcoaz si negru. Pentru ochii caprui cele mai potrivit nuante sunt: verde, albastru, portocaliu, bej, maro, kaki si gri. Ochilor verzi li se potrivesc nuantele care se apropie cel mai mult de rosu: portocaliu, auriu, maro, indigo, carami-ziu. Pentru ochii albastri se recomanda auriu, argintiu, mov, lila, portocaliu, roz. Ochii negri sunt evidentiati de gri, bej, nisipiu, albastru, verde.

Buze a la Marilyn Monroe

Gura "de diva" este vedeta acestui sezon. Buzele rosii, conturate perfect scot in evidenta senzualitatea oricarei femei. In aceasta iarna sunt preferate nuantele mate de ruj, in tonuri de rosu, caramiziu, visiniu si violet. Gloss-urile raman pe locul doi, dar nu sunt date la o parte in totalitate. Pentru machiajul de Sarbatori sa fie cu adevarat special, poti aplica sclipici in diferite nuante peste fardul de pleoape si chiar mici perle pe gene.

Pentru un par perfect

Parul este punctul forte al tuturor femeilor. Un par bogat, ingrijit, atrage privirile oricarui barbat. Iarna, in special, trebuie sa ai mult mai mare grija de parul tau, deoarece gerul si vantul il pot deteriora foarte repede. Coafurile sofisticate nu mai sunt in top. In schimb, coafurile cu foarte mult volum, da. Nu te feri sa folosesti biguduiurile, de orice fel de marime, pentru ca buclele se potrivesc oricarei tinute. Iarna aceasta a revenit in tendinte si parul creponat. Fie ca il creponezi pe tot sau doar cateva suvite, coafura este garantata. In ceea ce priveste culorile, pe langa cele naturale de blond si saten, iarna aceasta au revenit in forta nuantele de roscat si de violet, dar si parul negru. Daca te hotarasti sa-ti schimbi culoarea parului, nu opta pentru o schimbare radicala in aceasta perioada. E posibil ca rezultatul sa nu fie cel asteptat. Sarbatori fericite!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.