Sarbatorile de iarna sunt un adevarat inamic al siluetei. Pentru a nu fi nevoiti sa schimbam toata garderoba imediat dupa Anul Nou, e bine sa scapam de kilogramele in plus inainte de mesele copioase luate in familie. Regimul Scarsdale este cel care ne ajuta sa pierdem 7 kilograme in doar 14 zile.

Este o dieta restrictiva, dar nu foarte greu de tinut. Trebuie doar sa nu va aruncati asupra platourilor pline imediat dupa incheierea celor doua saptamani de chin pentru a nu suferi de tulburari digestive grave. Asa ca incercati de Craciun sa gustati din toate cate putin.

REGULI DE BAZA

Pentru a obtine rezultatele dorite trebuie sa aveti grija sa urmati exact meniurile indicate. Nici o abatere de la regula nu va fi trecuta cu vederea, deci finalul nu va fi cel asteptat. Trebuie sa renuntati complet la orice picatura de alcool. Daca nu rezistati intre mese fara o mica gustare, incercati sa mancati doar morcovi si telina, fierte si fara prea multa sare. Singurele bauturi permise sunt cafeua si ceaiul - fara zahar - apa minerala si sucurile dietetice. Salatele nu trebuie asezonate cu ulei, maioneza sau alte sosuri. Puteti folosi mustarul, otetul si sucul de lamaie pentru a da gust. In ceea ce priveste legumele permise - printre care nu se numara cartoful, mazarea sau lintea - trebuie preparate fara unt, margarina sau alte grasimi. Carnea trebuie sa fie foarte slaba, fara nici un firicel de grasime. Indepartati pielea de pe carena de pui sau de curcan.

NU SCHIMBA NIMIC

Chiar daca nu este necesar sa mancati tot ce e trecut pe lista, nu e deloc bine sa inlocuiti cu un aliment nepermis. Aportul zilnic de calorii trebuie sa se incadreze intre 850 si 1.000 si se poate ajunge pana la 1.200 in perioada de mentinere. Evitati supra-alimentarea. Nu este recomandat sa urmati acest regim mai mult de 14 zile. Daca in acest interval nu ati atins rezultatul dorit, faceti o pauza de doua saptamani, apoi reluati regimul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.