Casele de bilete nu stiu cum sa faca rezervari, iar internetul din vagoane nu functioneaza

Cei cinci calatori care au plecat din Gara de Nord cu prima cursa business class romaneasca, in directia Brasov-Oradea, au ajuns in acest vagon aproape din intamplare. "Am avut noroc. Voiam sa iau bilet la clasa I, dar nu mai erau locuri", ne-a declarat unul dintre pasageri.
Noile dotari ale trenurilor i-au luat prin surprindere si pe angajatii de la agentia de bilete CFR, dar si pe cei de la casele de bilete din Gara de Nord, inclusiv cei de la informatii. Cu o zi inainte de introducerea vagoanelor, nimeni nu putea sa spuna sigur care este trenul care va avea clasa business.

De la agentia de bilete ni s-a spus ca sistemul nu permite inca vanzarea de locuri bussines si ne-au indrumat catre casele de bilete din gara. Nici acolo nu se stia cum va fi cu noile vagoane si ne-au chemat a doua zi, pentru ca nu intrase in vigoare noul mers al trenurilor.

Duminica dimineata, angajatii CFR pluteau in aceeasi ceata. La unul din punctele de informatii ni s-a spus ca singurul tren cu business class pleaca spre Bistrita, la ora 21.30, iar la alt punct de informare am aflat ca si trenul spre Oradea are vagon business. Tot acolo am aflat ca exista o casa speciala pentru aceasta clasa, casa 7, care era pana acum de clasa I.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.