Dupa cum si-a obisnuit publicul, si aceasta va fi o productie-mamut, cu parteneri din Franta, Luxemburg si din Romania, inclusa in lista celor 26 de proiecte comune realizate de Luxemburg si Sibiu, cu prilejul manifestarilor care fac parte din Programul "Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007". Derulat in curtea interioara a Centrului Cultural Abbaye de Neumünster din Luxemburg, spectacolul urmareste punerea in valoare a unui sit istoric aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Din echipa lui Purcarete mai fac parte Helmut Stürmer - decoruri si costume -, Vasile Sirli, directorul muzical al Disneylandului - muzica -, si Alain Garlan - dramaturgie. Din distributie vor face parte actori, muzicieni si artisti de circ.

Silviu Purcarete lucreaza acum la Sibiu, la spectacolul "Faust", un proiect al Teatrului "Radu Stanca", inclus de asemenea in Programul "Sibiu, Capitala Culturala Europeana". "Faust" se va juca tot intr-un spatiu neconventional, intr-o uzina dezafectata, fosta centrala Simerom din Sibiu. Faust va fi interpretat de Stefan Iordache, iar Mefisto de Coca Bloos, mai vechi colaboratori ai lui Purcarete. Repetitiile vor fi finalizate la 15 decem-brie, iar premiera va avea loc in ianuarie 2007.