Singuratatea este adeseori pretul pe care cei puternci trebuie sa-l plateasca in schimbul succesului. In preajma Sarbatorilor de iarna, acest sentiment aproape ca-l acapareaza pe boierul inconjurat de averi si de subalterni, dar lipsit de prieteni in care sa aiba incredere.
Psihologii spun ca majoritatea ajung sa-si procure normalitatea, atmosfera si compania de care avem nevoie cu totii, in special de Craciun si de Revelion. Cea mai la indemana solutie este apelarea la serviciile unei dame de companie, devenita, in aceasta perioada a anului, dama de sampanie. Intr-un final, surprinzator, nu e nimeni fericit. Se castiga doar bani si imagine.

Chiar daca multi dintre burlacii bogati isi doresc in noaptea dintre ani deal-uri si achizitii cu care sa rupa gura targului, la fel de numerosi sunt cei care realizeaza ca au nevoie si de o femeie-accesoriu. "Efectiv nu am timp sa mai curtez o femeie, sa ii duc flori, sa ii fac o surpriza si altele la fel", explica Adrian (32 de ani), investitor de pe piata imobiliara din Bucuresti. El adauga ca, anul acesta, este a doua oara cand plateste sa aiba cu cine sa-si petreaca Sarbatorile. El prefera sa cheltuiasca si anul acesta 1.500 de euro, numai sa poata sa joace in piesa "Revelion in doi". "Am vorbit deja cu aceeasi fata si am stabilit sa mergem la Poiana Brasov", mai spune afaceristul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.